Her kan du kun købe strøm fra danske vindmøller

Vindstød er baseret på tusindvis af danske vindmøller fordelt over hele landet.

Herudover får du glæde af, at vi sælger billig energi. Det er sund fornuft - som tusindvis af danskere i hele landet har gjort brug af.

0% kulkraft. 0% olie og gas. 0% atomkraft. 100% vindmøller

Moderne IT.

Lave omkostninger.

Anerkendt kundeservice.

Gode priser.

Vindstød er et velkørende, omkostningseffektivt og vindenergi-baseret elselskab, der har gode priser til kunderne. De penge vi sparer, kommer vores kunder til gode i form af billig el.

Vi har investeret massivt i udviklingen af et nyskabende, cloud-baseret IT-system, der gør det muligt at drive energiselskab på en anden måde, end det vi er vant til i Danmark.

Hos Vindstød klares langt de fleste administrative processer og energiberegninger automatisk af vores system. Derfor kan vi drives effektivt af færre medarbejdere – og vi har ikke noget stort og dyrt domicil.

Vi har en kundeserviceafdeling, der i en stor undersøgelse er blevet kåret til at have de mest tilfredse kunder. Vi klarer 90% af vores kundeservice via email. Når du bliver oprettet som kunde hos os, kan du se vores telefonnummer i din kontrakt. Vi synliggør ikke vores telefonnummer på hjemmesiden, da vi har undersøgt, at dette medfører en væsentlig mer-udgift for vores kunder, da mange - som ikke er kunder - ringer til os. Det håber vi på, at du har forståelse for, da det er vigtigt for os, at bevise, at el fra vindmøller er det billigste.


Flot omtale på TV2

Vindstød fik en fin omtale i forbindelse med lanceringen på TV2, hvor teksten var "Billig energi".


Læs mere om vindenergi fra Vindstød

Det er nemt at skifte energiselskab

Det er nemt at skifte energi­selskab

Det danske elsystem er indrettet sådan, at det er netselskaberne og det statsejede Energinet.dk, der sørger for distributionen af el uanset, hvilket elselskab du vælger.

Derfor er der ligeså stor sikkerhed for levering af el hos os, som hos alle andre energiselskaber.


Skift til el fra danske vindmøller

Lovpligtig eldeklaration

Lovpligtig el­deklaration

Alle energiselskaber i Danmark skal offentliggøre deres eldeklaration på hjemmesiden. Selvom energien blandes i nettet, så viser Vindstøds eldeklarationen, at Vindstød er 100% baseret på vinden. I deklarationen ses også "Generel eldeklaration", der bl.a. gælder størstedelen af elselskaberne i Danmark. Det er dem, du formentligt får el fra i dag, med mindre du aktivt har valgt anden energikilde.

Vores leverance af vindkraft dokumenteres løbende ved oprindelsesgarantier fra danske vindmøller og ifølge deklaration udarbejdet af Dansk Energi, Energinet.dk, Danmarks Naturfredningsforening, Det Økologiske Råd, Energistyrelsen og Forbrugerrådet.


Se Vindstøds eldeklaration

Lovpligtig eldeklaration

Persondata

Læs vores politik for behandling af persondata her.

Gebyrer, intro-tilbud m.m.

Se vores aktuelle gebyrer her.

Hvem står bag Vindstød?

I dag er Vindstød en del af Vattenfall, som i Danmark er mest kendt for at have vundet statens udbud om opførelsen af de nye havmølleparker. Vattenfall opfører havmølleparker til en rekordlav pris til glæde for den danske stat og de danske elforbrugere.

IT-platform til energibranchen

Vindstød drives på IT-platform fra EnergyCodes. Denne platform er udviklet til danske energiselskaber, der ønsker kundevenlig og omkostningseffektiv IT-drift.

Det er nemt at skifte energiselskab

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til os på kundeservice@vindstoed.dk. Vi besvarer ca. 90% af alle mails indenfor 48 timer (ofte samme dag).

  • Vindstød
  • Inge Lehmanns Gade 10
  • 8000 Aarhus C
  • CVR. nr. 34045143

Spar på din elregning.
Tjek selv

Sammenlign Vindstøds fleksible løsninger for klimavenlig el til hjemmet med din nuværende elregning, og se hvor meget du kan spare.

Tjek hvor meget du sparer med klimavenlig el

Skift nemt energiselskab.
På 2 minutter

På få minutter kan du skifte til et energiselskab med dig og klimaet på dagsordenen. Det er nemt og vi står for alt det praktiske - herunder besked til dit gamle selskab.

Køb billig el fra danske vindmøller